O nama

Mi smo hrvatska tvrka koja se bavi iznajmljivanjem MOBILNIH EKOLOŠKIH TOALETNIH KABINA, EKO WC-a.

Naše ekološke toaletne kabine, EKO WC-i su moderne i novorazvijene sa izuzetno privlačnim dizajnom, ugodnim bojama te novim funkcijama.

Ekološke toaletne kabine, EKO WC-i su pravi izbor za javnu priredbu,koncerte, plaže, skup, gradilište ili drugu javnu površinu.

TOI TOI primjenjuje TOP servis, dugogodišnje iskustvo profesionalaca kao i sveobuhvatni sigurnosni paket.

Primjena biološki razgradivog sanitarnog sredstva potpuno je razumljiva.

Naš je zadatak prije svega pružiti Vam puni servis. To obuhvaća savjet naših strućnjaka o najpovoljnijem broju kabina za Vaše potrebe, kao i doprema istih, čišćenje, opskrbljivanje sa toaletnim papirom, biološki razgradivim sredstvom te završno čišćenje i odvoz istih.

Mi Vam garantiramo odvoz otpadnih voda na zakonom dozvoljenu i za to određenu deponiju.

Pored toga želomo napomenuti da posjedujemo i model TOI fresh VIP koji ima ugrađeni umivaonik, dodatni spremnik za vodu za pranje ruku - sa pumpom, posudu za tekući sapun te držać papirnatih ručnika.

Naši EKO-WC-i su najbolje rješenje za očuvanje i zaštitu okoliša, pa Vam predlažemo da nas izaberete kao svog sigurnog i zajedničkog partnera u ostvarenju zajedničkog nam cilja.MISIJA:

Sve aktivnosti poduzeća TOI TOI d.o.o. usmjerene su ka stalnom unapređenju poslovanja i povećanja kvalitete usluga koje pruža tržištu. Najvažnija misija nam je upoznati što više ljudi sa asortimanom eko proizvoda koje nudimo i pokazati im na važnost istih.
Informirati ih da važnost proizvoda je samo dio, usluga i održavanje istih je još važniji dio.
Sve raditi u skladu sa zaštitom okoliša i zakonskom regulativom.

VIZIJA:

Vizija poduzeća TOI TOI d.o.o. je postati lider u pružanju usluga iznajmljivanja i održavanja ekoloških toaletnih kabina na području Republike Hrvatske. Te našeg ostalog asortimana zaštitnih ograda (visoke,niske), kontejnera (uredskih/stambenih, sanitarnih, tuš), luksuznih prikolica i ostalog.

Certifikati

TOI TOI je od nadležnih organa u RH provjereno društvo za uslugu zbrinjavanja otpada, te posjeduje certifikat:

ISO 9001ISO 9001 certifikat
ISO 14001ISO 14001 certifikat